dii - komentarze |
Siemcia. Na wycietce było nudno! Ale jak wracaliśmy to było nawed fajnie. Dziewczyny się nabijały z plecaka Dawida,bo był z Kubusiem Puchatkiem. Przez całą droge się śmiałyśmy. W autobusie było fajnie. Narpierw jechaliśmy takim nowym a potem takim gratem co ledwo jechał :(. Na samym początku było super siedziałam naprzeciwko Oli i Kasi i obok Karoli. Dziewczyny oczywiście się z wszystkiego nabijały. Ale nie było tak źle. Jak pani nam puszcała jakieś slajdy to ja musiałam siedzieć przed Tomkiem i mnie ciągle kopał. A Dawidowi komurka zadzwoniła i nik się nie czepiał. A mnie się czepali że żuje gume. To nie fer. Dawid dzwonił do mamy chyba a Kasia wyskoczyła z takim tekstem "Dawid nie całuj się z Moniką" a ten jej przywalił w łep. Taki z niego burak. Oki to na tyle. Narka. ![]() |
|
Tak napisali inni: |
06.03.2005 :: 16:05 :: dew82.neoplus.adsl.tpnet.pl Zapraszam do konkursu! Super nagrody, naprawdę warto! Zgłoś się i ty! www.basia.talk.pl P.S. A twoja stronka is the best! |
06.03.2005 :: 16:05 :: dew82.neoplus.adsl.tpnet.pl Zapraszam do konkursu! Super nagrody, naprawdę warto! Zgłoś się i ty! www.basia.talk.pl P.S. A twoja stronka is the best! |
28.12.2004 :: 15:03 :: host-ip18-219.crowley.pl kasiuniad siemankochciała bym cie zaprosic do mojego konkurasu na naj piekniejszego blogaska www.kasiuniad.story.pl/story.php wejdz i ty |
19.12.2004 :: 22:07 :: bco194.neoplus.adsl.tpnet.pl Zgłoś sie do konkursu na naj sympatyczniejszego bloga. Podaj imię i adres bloga.Paula2 ![]() |
03.12.2004 :: 19:47 :: ahf7.neoplus.adsl.tpnet.pl Siemano... Widzę,że miałaś udaną wycieczkę,siostrzyczko!To fajosko,że Ci się tak fajnie układa z Twoimi rudymi psiapsiółami.Gryzuś będzie dobrze. Buźka! |
Talk.pl :: Wróć |